Opiskelijan hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn tueksi 

               

Toisen asteen yhteys-sivusto on tarkoitettu kaikille Helsingissä toisella asteella eli lukiossa tai ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville ja heidän vanhemmilleen/huoltajilleen. Sivustoa ylläpitävät toisella asteella työskentelevät kuraattorit ja psykologit. Löydät täältä paljon opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvää tietoa ja hyödyllisiä linkkejä sekä tietysti kuraattorien ja psykologien yhteystiedot (ammatilliset oppilaitokset ja lukiot). Klikkaamalla sivukarttaa tai yläosan palkkeja voit tutkia, mitä kaikkea sivustolta löytyy.

 

Tapaamiset kuraattorin tai psykologin kanssa ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. 

 

Neuvoja vuokra-asunnon hakuun

 

Seuraa meitä myös  Instagramissa 

 

Saavutettavuuseloste

Kuraattorilla käynti on rangaistus?

Kuraattori puhuu asioistasi opettajanhuoneessa ilman lupaasi?

Psykologi pystyy ennustamaan tentin arvosanasi pelkästään mittaamalla pääsi ympärysmitan?  

Ei suinkaan!Kuraattori ja psykologi tekevät jotain ihan muuta.Katso tämä slideshow, niin sinun ei tarvitse arvailla asiaa.

 

 

 

 

 

 

Tietoa kuraattoreiden ja psykologien Helsingissä käyttämästä asiakastietojärjestelmästä

Toisen asteen psykologit ja kuraattorit käyttävät Helsingissä asiakastietojärjestelmä Auraa. Eri lakien mukaisesti kuraattori ja psykologi kirjaavat asiakaskäynneistä lyhyet tiedot Aura-järjestelmään. 

Tietojen luottamuksellisuus ja salassapito on otettu alusta asti huomioon. Kuraattori ja psykologi pääsevät Auran tietoihin vain Helsingin kaupungin intranetin kautta ja se on palomuurin takana. Kaupunki huolehtii käyttöjärjestelmiensä tietoturvallisuudesta. Aurasta ei ole yhteyttä muihin potilastietojärjestelmiin.

Voit jutella ja kysellä tarvittaessa kirjaamiseen liittyyvistä asioista, kun tapaat oman psykologisi tai kuraattorisi. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus nähdä itseäsi koskevat kirjaukset.

Powered by Aava 3